Spraakmakende pedotest

Een bekend symptoom van de laatste stadia van het ten onder gaande avondland is de obsessie met pedofilie. Het is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld moord en marteling, een misdaad die nooit kan worden gerechtvaardigd door vergelding, de noodzaak van het inwinnen van informatie, zelfverdediging of dergelijke motieven. De handeling van de pedofiel, en vooruit, zelfs zijn neiging kunnen we categoriseren als het Absolute Kwaad, een categorie waar een samenleving na de dood van god, de val van het ijzeren gordijn en de flater van het neoliberalisme, een steeds grotere behoefte aan heeft.

Als gnostificerende philosophe maudit wijs ik erop dat we allemaal een greintje van dit absolute kwaad met ons meedragen. Maar we moeten in dit soort zaken niet blijven steken bij eeuwenoude theorietjes. De neiging tot het Absolute Kwaad is iets dat we moeten kunnen detecteren voordat het te laat is. Iedereen is ervan verdacht, pedofiele neigingen te hebben totdat het tegendeel is aangetoond. Ik heb derhalve een eenvoudige test ontwikkeld. Die gaat als volgt: de verdachte dient zich te ontkleden, het wordt hem gedurende 24 uur verboden om te masturberen en hij moet zich daarna piemelnaakt voor een jury begeven. Vervolgens zullen jonge vrouwen bijna rakelings langs hem heen paraderen. De eerste vrouw is negentien, de tweede vrouw is achttien, de derde zeventien, enzovoorts. Wanneer de penis overeind blijft staan nadat de wettelijke minimumleeftijd is bereikt, is onomstotelijk aangetoond dat het subject in kwestie een smerige pedofiel is.

De persoon wordt vervolgens geblinddoekt aan een schandpaal genageld. Het bewijs, dat er een brok van het Absolute Kwaad is aangetroffen in zijn onderbuik, wordt, vertaald in de in Nederland gangbare talen Nederlands, Turks en Arabisch, alsmede in het Engels, duidelijk zichtbaar naast de schandpaal opgesteld. Het is cruciaal dat zij die gebruik wensen te maken van de schandpaal om hun frustratie te botvieren, dit bewijs eerst lezen. Een dergelijk schriftelijk bewijs redt altijd de beschaving, zoals het dit reeds eerder deed in het geval van Giordano Bruno of Jeanne d’Arc. De schriftelijke verklaring van pedofilie rechtvaardigt de inzet van moderne chirurgische apparatuur op het zwellichaam zonder tussenkomst van een anaesthesist.

Het Absolute Kwaad bestrijden betekent piemels eraf hakken zodra ze op een ongeoorloofd moment omhoog gaan. Het betekent de tegennatuur als tweede natuur ritualiseren. Wat mij angst aanjaagt is de hunkering in steeds grotere segmenten van onze samenleving, naar een personificatie van het Absolute Kwaad.

Geef een reactie