Koop nu een gesigneerd exemplaar van Tiktaalik

Op 15 oktober komt mijn dichtbundel TIKTAALIK officieel uit bij uitgeverij de Kaneelfabriek.

Hier op mijn weblog is hij nu al in de voorverkoop. En dat doe ik op een persoonlijke manier:

Stuur een e-mail naar tiktaalik [at] creativechoice.org waarin je in een paar zinnen iets over jezelf of je interesses vertelt. Ik stuur je dan geheel vrijblijvend per e-mail een gedicht uit de bundel op, dat ik kies op basis van wat je schrijft. Mocht je daarna besluiten dat je de bundel wilt aanschaffen, dan stuur ik je voor € 18.00 (inclusief verzendkosten) een gesigneerd exemplaar naar je toe. Wie weet wat zo’n gesigneerd exemplaar over een halve eeuw waard is;-

TIKTAALIK is een zeer veelzijdige bundel, zowel qua stijl als wat de inhoud betreft. Reis met de dichter mee rond de wereld en laat je bekoren door een kleine honderd gedichten over liefde, vriendschap, de dood, ouderschap, migratie, kunst, filosofie, geloof en, geheel in het teken van de tijdsgeest, “meer”.

Geef een reactie