Dit boek ís sex

Over pulp kunnen we kort zijn.

Ga jij daar maar eens staan, knul, ja doe je benen uit elkaar. Goed zo. Richard kijkt verlegen naar beneden en ziet zijn eigen lid opzwellen. Hij beweegt een beetje met zijn heupen en ziet de kolossale fallus uitzwenken. Dankbaar geeft hij zich over aan de gedachte dat hij het aanhangsel van deze keiharde erectie is, niet meer en niet minder. Er speelt een voldane glimlach op Diana’s lippen. En nu recht blijven staan. Niet bewegen. Ze opent haar tas en haalt er een aantal attributen uit. Richard kijkt ernaar en voelt het bloed kloppen in de bloedvaten die zijn enorme penis omkransen. Diana perst een lik glijmiddel uit de tube in de palm van haar hand en raakt vervolgens heel even Richard’s eikel aan.

Richard komt onmiddellijk klaar en in de auto op weg naar huis zijn ze allebei chagrijnig.

Geef een reactie