Struikeltje klungelt ’22 in

In 2022 gaan we optreden met het boekje Struikeltje zodra er weer podia open zijn. Ik schreef 49 luchtige gedichten en mijn dochter Miru van 8 illustreerde het en schreef zelf ook een gedicht. Ons vorige boekje In onze rivier heeft voor veel glim- en schaterlachen gezorgd, dus we laten graag deze bonte stoet van de pantoffeldraak, de vogeltelefoon, scharenliefde, meneer Rimpel, de reus, de griezelboom, de heksentrein, de beatvogel, kip hop, de echo’s van Parijs en nog veel meer los in Nederland.

We geven het boekje met liefde zelf uit en het is voor €15 bij ons te koop (dus je kunt het via een e-mail aan struikeltje@creativechoice.org gewoon bestellen en we sturen een gesigneerd exemplaar naar je op).

Grootste compliment voor het eerste boekje was een jongetje dat het met een zaklamp onder de dekens las. Daar doen we het voor! Dat hopen we weer te bereiken met dit boekje – uniek is dat het eigengereid en niet betuttelend is maar wel geschikt voor kinderen en volwassenen die zich weer even – en dat is in deze tijd hard nodig – kind willen voelen.

Ik wens jullie een mooi 2022!

Geef een reactie